Udvikling af nyt skærebord

Effektive, miljøvenlig, lavenergi og driftsoptimerede ventilations- og skærebordsløsninger

Ventilationsfirmaet ETRECO A/S som udfører effektive, miljøvenlig, lavenergi og driftsoptimerede ventilations- og skærebordsløsninger i Skandinavien har videreudviklet det succesfulde skærebord type E3. Udviklingen er sket med baggrund i en kundeforespørgsel, hvor man ønskede et bord til 2 skæremaskiner, en maskine til plasmaskæring og den anden til ilt/gas skæring.


Bordlængden er ialt 21 meter, hvoraf plasma-maskinen anvender 12 meter og den anden maskine anvender 8 meter. Via spjældarrangementer kan skærelængderne anvendes modsat, ligesom hele bordlængden kan anvendes til den ene maskine. Denne løsning har resulteret i en enorm fleksibilitet for operatøren.

Løsningen består som nævnt af tilslutninger med hurtigtgående motorspjæld til åbning/lukning af de tilsluttede udsugningsstrenge efter behov. Selve bordet er forsynet med 2 trækstationer og et dobbelt remtræk.


Grundet ovennævnte løsning, forsynes skærebordet med en betydeligt lavere udsugningskapacitet med deraf følgende lave driftsomkostninger, ligesom rengøring under bordet sker automatisk via en indbygget rengøringsenhed. Kunden er yderst tilfreds med løsningen, som ETRECO A/S forventer en del forespørgsler på i fremtiden.

Succesen med ovennævnte har i øvrigt medført, at ETRECO A/S ekspanderer, senest med ansættelse af den tredje servicetekniker og er blevet kåret som BØRSEN GAZELLE 2016, for anden gang i træk.


 

0002_20160301_152137-1  0001_20160301_151330-1